Mariana Pajon en Connor Fields winnen timetrial op Supercross Papendal

Mariana Pajon en Connor Fields winnen timetrial op Supercross Papendal

ava

Connor Fields heeft zijn derde timetrial van het seizoen gewonnen bij de Elite Men. De Amerikaan versloeg thuisrijder Jelle Van Gorkum en de Fransman Damien Godet. De Brit Liam Philips werd vierde en Edzus Treimanis vijfde. Met Martijn Jespers als achtste eindigde nog een Nederlander in de top-tien. Raymon van der Biezen werd elfde.

De Columbiaanse Mariana Pajon won bij de Elite Women. De Columbiaanse klopte Alise Post en de Française Manon Valentino. Thuisrijdster Merle Van Benthem was vierde. De Nederlanders deden het goed met een zevende plaats voor Laura Smulders en een zestiende voor Viviana Van Hees.

Morgen vindt de Finale Supercross plaats.64 rijders plaatsten zich hiervoor bij de Elite Men en 24 rijdsters bij de Elite Women. Onder hen dus alvast de favorieten Connor Fields, Liam Philips, Joris Daudet en de thuisrijders Jelle Van Gorkum, Martijn Jespers en Raymon van der Biezen.

Bij de Elite Women kijken we vooral uit naar Mariana Pajon, Maron Valentino, Alise Post en de thuisrijdsters Laura Smulders en Merle Van Benthem.