MTB series starten voor de zesde keer

MTB series  starten voor de zesde keer

De MTB series zullen in 2022 voor de 6e keer plaatsvinden en zijn er voor iedereen. Voor zowel pure wedstrijdrijders als hobbyisten. Zelfs zij, voor wie een marathon rijden nog een ware overlevingstocht is, zullen hierin iets van hun gading vinden. De MTB series zijn voor elke MTB-marathon liefhebber. Ook de lopers zullen aan hun trekken komen.
”Om onze doelstelling “het stimuleren en onder de aandacht brengen van duursport in de buitenlucht” nog meer te ondersteunen, gaan we vanaf 2022 verder als Stichting More Than Biking,”zegt bestuurslid Eline Linssen.
De MTB series zullen, net als voorgaande jaren, een aantal internationale marathons en één of meerdere etappewedstrijden bevatten, waaraan een regelmatigheidsklassement is gekoppeld.
Daarnaast wordt een Strava-competitie aangeboden, zodat met de trainingskilometers nog meer prijzen kunnen worden gewonnen. Deze competitie kent een lopers- en een fietsersgroep.
Als laatste is er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan virtuele evenementen die één of meerdere dagen duren en waarbij je uiteraard punten kunt verzamelen. Dit zijn (etappe)wedstrijden die je in je eigen omgeving rijdt. Hoe gaaf is het niet om op deze manier toch aan een evenement als de Crocodile Trophy deel te kunnen nemen?

Schrijf je éénmaal in en neem deel aan drie competities! Welke andere competitie heeft zoveel keuzemogelijkheden? Als welkomstgeschenk ligt voor elke deelnemer de nieuwe MTB agenda 2022/2023 klaar. Naast tal van evenementendata bevat het ook tips over sportvoeding, aanbevelingen voor de voorbereiding op een marathon en nog veel meer over de MTB- en loopsport.

Haal meer uit uw deelname en maak kans op één van de vele prijzen.

Bron: PM

Foto: Regina Stanger