Olivier Bruwiere versterkt Team Nomadesk Narviflex

Olivier Bruwiere versterkt Team Nomadesk Narviflex

ava

Het team Nomadesk Narviflex is volop bezig met de voorbereiding van het volgende seizoen. Olivier Bruwiere gaat het team komen versterken. Robby Meul stopt met de mountainbike competitie en verlaat het team.

Wij zijn al een hele tijd op zoek naar iemand die past bij het team en zijn er rotsvast van overtuigd dat Olivier DE persoon is die wij zoeken. Olivier is een echte allrounder: hij is een geduchte tegenstander, in iedere discipline waar hij de start verschijnt en straalt fun uit in alles wat hij doet. Olivier legt zich vooral toe op Enduro en wil volgend jaar de volledige Europese kalender van de Specialized Enduro series rijden, maar ook de Megavalanche en de Belgische wedstrijden, naast een aantal XCO en XCM wedstrijden.  Dit past volledig in ons toekomstbeeld: De nadruk blijft op XCM liggen, maar ook genieten andere MTB-takken (XCO en Enduro). Zo wil Kris (Hertsens) volgende week in Neupré zijn 3de BK podium halen in één en hetzelfde jaar.  Ook de teamkalender gaat er volgend jaar een beetje anders uitzien. We gaan op zoek naar iets meer attractieve en tot de verbeelding sprekende marathon wedstrijden (genre Transvésubienne, MB race…) om met het hele team naar toe trekken. GT bicycles voorziet ons ook in 2015 van passende bikes voor al deze wedstrijden. De nieuwe Helion past alvast perfect in dit plaatje,’ zegt Inne Gantois.

Robby Meul zegt de MTB competitie en ons vaarwel.’Wij hebben Robby ongelooflijk graag bij het team gehad, hebben ook super tijden beleef en zijn zeker dat we hem nog heel geregeld tegen het lijf zullen lopen.’

Bron: PM