Op de 2de dag van de SX Indoor in Manchester zijn het de Engelsen die de prijzen binnenhalen.

Op de 2de dag van de SX Indoor in Manchester zijn het de Engelsen die de prijzen binnenhalen.

Tijdens de 2de dag van de SX Indoor te Manchester is het bij de dames Abbie Taylor die de overwinning naar zich toe trekt, 2de is Maartje Hereijgers van Nelderland en de 3de plaats is voor Charlotte Green uit Engeland. Tori Van De Perre kwam jammer genoeg ten val en kan haar knappe prestatie van zaterdag niet overdoen.

De Engelsmannen Isidore, Pullen en Bearne zijn respectievelijk 1, 2 en 3. Onze eigenste Sander Vermeiren wordt knap 7de bij de Junior Men.

Liam Philips was op zaterdag 2de maar werd op zondag 1ste voor zijn landgenoot Bloomfield  en de Ierse Batey. Arnaud Dubois kon ook nu beslag leggen op een 5de plaats bij de Elite Men.

Het Nederlandse nationale team was op zondag niet meer aanwezig. Het SX indoorparcours is indrukwekkend en pas recent gebouwd. Het heeft de Britse Wielerbond enkele miljoenen euro’s gekost en het heeft alles in huis om ook een wereldkampioenschap te organiseren. Het heeft zowel een hele hoge startberg voor de Junior-Elite klasse alsook een lagere startberg voor de Challenge klasses.