Rijdt Tom Meeusen dit seizoen uit ja of neen?

Rijdt Tom Meeusen dit seizoen uit ja of neen?

ava

Tom Meeusen heeft het op dit ogenblik emotioneel zeer moeilijk. Hij weet nog niet of hij dit seizoen nog aan de start zal verschijnen of niet….

Tom Meeusen twijfelt of hij dit seizoen nog zal deelnemen aan de Veldritten. De vierentwintig jarige Antwerpenaar denkt na hoe hij de rest van zijn seizoen wilt verder zetten. Zijn niet-selectie voor het komende Wereldkampioenschap heeft Tom aan het denken gezet.

Tom Meeusen zit momenteel vol twijfels en dat is geen goede zaak voor de wielrenner. Het ligt hem momenteel emotioneel heel moeilijk dat hij niet meer kan presteren naar behoren. Hij wilde in de eerste plaats een punt zetten achter dit seizoen maar door de steun en toevertrouwen van zijn supporters wil hij eventueel nog doorbijten.

Het is een moeilijke keuze voor Tom. Daarom ging hij ten rade bij zijn mangement en de sponsors om te vragen wat hij in deze situatie het beste kan doen. Niemand uit zijn entourage legt momenteel druk op Tom. Noch qua trainingen, noch naar wedstrijden toe beslist Tom zelf waar hij wil deelnemen. De volledige entourage blijft Tom steunen wat hij ook zal beslissen.

We wensen Tom heel veel succes toe naar het zoeken van een goede oplossing en wensen hem heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Gepubliceerd door Nancy