Sauser en Kulhavy zegevieren ook in tweede rit Cape Epic

Sauser en Kulhavy zegevieren ook in tweede rit Cape Epic

Nadat ze de eerste rit binnenhaalden, hebben Christophe Sauser en ploegmaat Jaroslav Kulhavy dat ook met de tweede rit gedaan. Hierdoor vergroten ze hun voorsprong in het klassement. Tweede werd het duo Kristian Hynek en Alban Lakata. Het duo Hermida-van Houts mocht opnieuw mee op het podium. En wat met onze Belgen? Michiel Van Albroeck en Robby De Bock mogen zich de beste Belgen noemen met vandag een 23 ste plaats en ze staan als 24 ste in het algemeen klassement. Het duo Kristof Sterckx/ Maarten Gybels werd 112 de en ze staan voorlopig 186 ste in het klassement. Christof Mariën en teamgenoot Pieter Eeckhout werden vandaag 113 de en ze staan 182 ste in het algemeen klassement.

Bij de vrouwen zetten Ariane Kleinhens en Annika Langvad hun zegereeks verder. Jennie Stenerheg en Roby Lee de Groot pakten opnieuw de tweede plaats in. De eerste twee duo’s staan nu ook zo op de tabellen van het algemeen klassement. Sally Bigham en Christian Kollman stonden als derde op het podium. Dat was net iets te weinig voor Milena Landtwing en de Nederlandse Hielke Elferink. Alice Pirard deed het uitstekend met haar teammie Esther Süss op de vijfde plaats. Ze staan nu derde in het algemeen klassement.

Bij de masters won Nico Pfitzenmaier en Robert Sim voor het duo Brentjens-Azevedo en de Portugezen Vitor Gamitio en José Rosa. Met een zesde plaats deden Pascal de Kort en Bart van de Water het uitstekend. Brentjens en Azevedo blijven wel de leiders. De Kort en van de Water staan als dertiende geklasseerd.

Peter Vesel en Ivonne Kraft wonnen in de mixed categorie.

Foto: fb cape epic