Sportief, familiaal & fair-play, … VW en het WK BMX dragen dezelfde waarden uit

Sportief, familiaal & fair-play, … VW en het WK BMX dragen dezelfde waarden uit

Enkele dagen voor de ‘2015 UCI BMX World Championships’ staat alles in stelling op en rond de Lotto BMX Track van Circuit Zolder om van dit internationale event een nooit gezien succes te maken. De wereld richt zijn ogen op België. In de week van 21 tot 25 juli is Limburg hét mekka van de Olympische sport BMX!
Maar geen event zonder partners en sponsors. Want ook de financiële uitdagingen die een dergelijke sportief event met zich meebrengen, staan op topniveau. Op dat vlak verovert de organisatie alvast de holeshot, want naast een 25-tal partners zet niemand minder dan het Duitse automerk Volkswagen zijn schouders mee onder deze manifestatie. En dat zullen de bezoekers van dit WK BMX gezien en beleefd hebben …

Marie-Ange Goossens, Promotion manager bij Volkswagen Import, verduidelijkt: “Als hoofdsponsor zorgen wij uiteraard voor voldoende visibiliteit op het terrein. Wij nodigen iedereen uit om zeker een kijkje te komen nemen in de Volkswagen Village. In deze tent (naast de 2e tribune links) zal er animatie zijn voor de bezoekers en maak je als je deelneemt aan onze jackpot game zelfs kans om een BMX-fiets te winnen!”

De kans dat je de Volkswagen-mascot tegen het lijf loopt, is ook heel groot. Samen met het Volkswagen Promoteam zal dit sympathieke blauwe ventje ieder uur leuke goodies uitdelen. En voor de papa’s valt er in avant-première de nieuwe Touran (vanaf oktober in de showrooms) te bewonderen, alsook een nieuwe Multivan in bicolor-livrei.

Marie-Ange Goossens besluit: “We verwachten heel veel van dit WK, dat dezelfde waarden uitdraagt als het moederhuis Volkswagen: sportief, familiaal en fair-play. De ‘2015 UCI BMX World Championships’ is voor een zeer breed publiek toegankelijk en daar zetten wij graag mee onze schouders onder.”

Naast hoofdsponsor Volkswagen mag de organisatie van de BMX Club Zolder rekenen op de steun van volgende partners (in alfabetische volgorde):
A. Kuijf & Zn
BOX
Circuit Zolder – World On Wheels
Dbvideo.tv
Engelen Hekwerken BV
Faith
Flyer.be
GoPro
Hart voor Limburg
HELI
Herva.be
Het Belang van Limburg
Heusden-Zolder
KBWB/RLVB
Krekels
Lotto
Photonics
PRG
Pro Gate
ProTracks
Santini
Sporza
Studio Brussel
Tissot
Topsport Vlaanderen

Bron: PM