Ten huize Nys : iedereen gelukkig met tweede wereldtitel

Ten huize Nys : iedereen gelukkig met tweede wereldtitel

ava

Niet kunnen mee afreizen met papa en echtgenoot dat was een zware beproeving. Eentje met veel emotie, maar daarom niet minder blij…

Isabelle en Thibau konden dit keer niet mee afreizen naar het wereldkampioenschap in Louisville. Thibaut is schoolplichtig en een uitstapje naar Louisville werd niet zomaar toegestaan. Het was een hele beproeving voor Thibau om zoveel dagen zijn papa te moeten missen. Maar uiteindelijk loont het de moeite. Thibau kan nog meer dan de eerste keer genieten van de tweede wereldtitel van zijn papa. Voor hem is hij het boegbeeld en wil hij zijn papa volgen in hetgeen wat hij momenteel nog doet.

Voor Isabelle was het geen gemakkelijke opgave om haar man te moeten volgen vanop het thuisfront. Ze is al heel wat gewoon geworden, sinds zij met Sven samenleeft. Maar een wereldkampioenschap van op afstand moeten volgen, is toch nog een zwaardere beproeving. Daarom besloot Isabelle om de dag van het wereldkampioenschap bij een goede vriendine Anneke door te brengen. Heel wat dichte vrienden van het koppel die ook niet waren afgereisd kwamen aldaar bij elkaar. De grote afwezige daar was Thibau. Hij verkoos om de wedstrijd bij de mama van Isabelle te volgen. En hoe???

Toen zijn papa over de meet kwam als de nieuwe wereldkampioen kon Thibau zijn tranen niet meer bedwingen. Hij weende aan de telefoon van geluk toen Isabelle hem contacteerde. Hij kon niet ophouden met wenen. Zo gelukkig was de kleinste spruit van Sven.

Momenteel leeft Thibau op een roze wolk en telt hij met ongeduld af naar dinsdag morgen wanneer zijn papa landt op Zavemtem. Daar zal hij zijn papa met veel lof verwelkomen en kunnen de feestelijkheden die op die dag gepland zijn beginnen. Toch zal Sven eventjes de tijd nemen om met zijn naaste familie samen te zijn.

Hijzelf zal rond 21.00u verwacht worden op de feestelijkheden die gepland staan op de parking van de Kinderplaneet in Baal. Daar zal tot in de vroege uurtjes gefeest worden. Iedereen is van harte welkom om er een speciaal feest van te maken.