Tom Van den Bosch pakt zegeruikers in Breinigsville

Tom Van den Bosch pakt zegeruikers in Breinigsville

ava

Het gaat goed met de Belgen in Amerika. Na een vierde plaats op zaterdag ging Tom Van den Bosch zondag met de zegeruikers lopen. De renner van AA Drinks-Leontien.nl liet in de wedstrijd – afgewerkt op hetzelfde parcours als zaterdag, maar dan in omgekeerde richting – de Brit Ian Field achter zich.

Joyce Vanderbeken opnieuw tweede

Ook Joyce Vanderbeken mocht opnieuw mee op het podium. De Belgische was net als een dag eerder tweede achter Helen Wyman.

“Opnieuw een tweede plaats vandaag. Het podium was net als gisteren met op 1 Wyman, op 2 mezelf en op 3 Van Gilder. De wedstrijd was wel veel zwaarder, maar ik voelde me goed,” liet Vanderbeken zondag weten “De fietsen zijn ondertussen ingepakt want morgen vlieg ik naar Las Vegas voor alweer een nieuw avontuur.”

Ben Berden wint bij Amerikaans debuut 

Ook Ben Berden verblijft de komende maanden in Amerika. De Limburger -in de kleuren van zijn nieuwe sponsors Ops Ale-Stoemper- ging in de Cycle U Kick-Off Cross in Kirkland met ruime voorsprong met de overwinning lopen. Nobele onbekenden Steve Fisher en Kevin Noiles vervolledigde het podium.

Brecht Toelen