Vastgoedservice – Golden Palace rekent op Wout Van Aert en Rob Peeters

Vastgoedservice – Golden Palace rekent op Wout Van Aert en Rob Peeters

ava

Als één van de laatste veldritteams werd Vastgoedservice-Golden Palace voorgesteld in Mol.  Tien maanden geleden zag het team het levenslicht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een sterk en spraakmakend team onder leiding van gewezen wereldkampioen Niels Albert en oud-profrenner Johan Verstrepen. Met wereldkampioen bij de beloften , Wout Van Aert en eliterenner Rob Peeters, rekent het team op heel wat mooie overwinningen dit seizoen.

Maar het VGSGP team is meer dan deze toppers alleen. Met de broers Jens en Joeri Adams hebben ze nog enkele talenten in huis.  Ook Jelle Schuermans, Yannick Peeters, Jan Denuwelaere zullen zeker nog voor vuurwerk zorgen dit seizoen.

Wout Van Aert leek goed hersteld van zijn val een paar weken geleden. De Lillenaar maakte een ontspannen indruk tijdens de ploegvoorstelling.  Het is duidelijk dat de beloftenwereldkampioen de komende weken de strijd zal aangaan met ondermeer Mathieu Vanderpoel en andere generatiegenoten. Van Aert zal ook in een aantal elitewedstrijden aantreden.  ‘Ik wil me zo snel mogelijk  meten bij de profs. Vorig jaar deed ik dat al sporadisch. Nu is het de bedoeling om in de Bpostbanktrofee effectief de strijd met hen aan te gaan,’aldus nog Van Aert.

Rob Peeters, altijd vrolijk en goedlachs, zal niet alleen voor de vrolijke noot zorgen in de ploeg. Van hem worden klinkende resultaten verwacht.  Hij staat bekend als één van de meest regelmatige renners van de cross. Toch wil hij ook eens winnen. ‘Ik wil dit seizoen een klassementscross winnen.  Waar, wanneer en hoe, dat maakt me niet uit,’ zegt de crosser die momenteel in Witgoor-Dessel woont. Peeters is een generatiegenoot van zijn huidig ploegleider Niels Albert.  Hij behaalde in 2012 op het  WK in Koksijde zilver na Albert. ‘Dat is nu juist mijn probleem. Als ik de voorbije jaren niet zo’n kleppers als Albert en Nys op mijn weg was tegen gekomen, stond ik  al veel verder, ‘vertelt Peeters. Na een goede zomer kreeg de neef van Wilfried af te rekenen met rugproblemen.  Die lijken nu opgelost en Rob ziet met opgeheven hoofd de komende wedstrijden tegemoet.

We wensen het voltallige team alvast veel succes!