Voorbeschouwing Tabor

Voorbeschouwing Tabor

 

Nu zaterdag wordt in Tabor de tweede wedstrijd voor de Wereldbeker verreden. De Bondscoach heeft zijn selectie kenbaar gemaakt.

Na de tegenslag in Valkenburg is Sven Nys gebrand om in de tegenaanval te gaan. Maar nog meer van onze Belgische geselecteerde wedstrijden willen een wedstrijd winnen. Dus weer heel wat kandidaten die zullen knokken voor de overwinning.

Hier een overzicht van de geselecteerde renners die op zaterdag 26 oktober 2013 zullen aantreden in de Wereldbeker Cyclocross in Tabor :

Heren Elite : Bart AERNOUTS – Niels ALBERT – Wietse BOSMANS – Tom MEEUSEN – Sven NYS – Kevin PAUWELS – Rob PEETERS – Klaas VANTORNOUT – Bart WELLENS

Heren U23 : Jens ADAMS – Tim MERLIER – Laurens SWEECK – Wout VAN AERT – Jens VANDEKINDEREN – Michael VANTHOURENHOUT – Gianni VERMEERSCH

Heren Junioren : Thijs AERTS – Kobe GOOSSENS – Eli ISERBYT – Yannick PEETERS – Jelle SCHUERMANS – Gianni VAN DONINK

Dames: Sanne CANT – Ellen VAN LOY

Voor meer wedstrijdinfo : www.cyklokros.cz.

Hert wordt voor de selecteerde rijders een loodzwaar weekend. Zaterdag komen zijn aan de start van de tweede wedstrijd meetellende voor de wereldbeker en zondag de wedstrijd in Ruddervoorde meetellende voor de Superprestige. Voor vele van de rijders zal het afzien worden want er zijn geen vluchten meer van Praag naar Brussel om tijdig terug in Belgie te zijn. Daarom hebben de grote namen ervoor gezorgd dat zij met een privé – vliegtuig terug kunnen keren. De rijders zoals Sven Nys, Kevin Pauwels, Klaas Vantornout, Rob Peeters en Yannick Peeters komen met dit vliegtuig terug. Hiervoor hebben Wilfried Peeters en Luc Maes gezorgd. Deze jongens zullen dus met een frissere kijk aan de start komen in Ruddervoorde. De wedstrijd in Ruddervoorde zal pas gestart worden om 16.15U dit om de jongens die niet van de luxe kunnen genieten ook de nodige rust te geven.

Het zal uitkijken zijn wie deze zware wedstrijden het beste zal verteren.