Winst voor Klaas Vantornout in Ardooie

Winst voor Klaas Vantornout in Ardooie

ava

Klaas Vantornout wist de mederijders te verschalken en zo de wedstrijd in Ardooie op zijn naam te schrijven. Niels Albert werd de tweede beste in de wedstrijd en Philippe Walsleben mocht als derde over de finish komen in de kermiscross. Sven Nys moest zich tevreden stellen met een zesde plaats.

Klaas Vantornout voelde zich als een visje in het water op de kermiscross van Ardooie. Hij wou en zou deze wedstrijd willen winnen. Van bij de start nam hij het initiatief en liet de concurrenten zien dat hij ook meetelt voor een overwinning. Hij wachtte niet en ging van bij het begin van de wedstrijd al aan de bouw schudden en leverde hem de overwinning op.

Niels Albert en Philippe Walsleben zagen het gevaar en gingen mee met Klaas. Even op adem komen en dan de eerste speldenprik van Niels Albert. Klaas liet het hier niet bij en ging zelf in de aanval. Dat was de goede manier om weg te rijden van zijn naaste concurrenten. Albert en Walsleben lieten begaan.

Na afloop glunderde Klaas als geen ander. Hij voelde zich heel goed in deze wedstrijd en voelde al snel dat hij beter was dan zijn medevluchters. Dan even de kat uit de boom kijken en dan een tegenaanval inzetten …. dat was de tactiek die dit keer Klaas naar de overwinning leidde.