Kevin Panhuyzen rijdt nu voor G-SKIN Factory team

Kevin Panhuyzen rijdt nu voor G-SKIN Factory team

Kevin Panhuyzen rijdt vanaf nu voor een nieuw team. In december kreeg hij van het Habitat MTB team te horen dat hun ambities veranderd waren. Kevin koos dan om de ploeg te verlaten. Hij komt nu uit voor het G-SKIN Factory team. We kregen van Kevin de primeur om het nieuws bekend te maken.

Het was Pieter Geluykens, de marketing en communicationmanager van G-SKIN die het nieuws bekend maakte:’ Ik ben blij dat ik kan melden dat Kevin Panhuyzen, nummer 2 in de Belgisch MTB en Benelux kampioen, in 2019 voor het G-SKIN FACTORY TEAM zal uitkomen. In december 2018 kreeg hij te horen dat hij een andere ploeg moest zoeken en ik heb geen seconde getwijfeld om hem te helpen. Uiteindelijk heb ik hem in onze kleine structuur kunnen opnemen, waar hij enkele persoonlijke sponsors heeft bijgebracht. Op die manier kan Kevin op hetzelfde elan verder gaan in zijn ontwikkeling richting Tokyo 2020.  Kevin zal op BMC fietsen rijden en krijgt de steun van Xtreme Bike, Cyklab en natuurlijk van G-SKIN zoals de rest van de club,’ vertelt Pieter.

‘Zijn programma zal net als de vorige jaren bestaan uit internationale wedstrijden, Wereldbekers en internationale kampioenschappen met het oog op de O.S. van Tokyo.  Waar mogelijk, zal ik ook aanwezig zijn om hem te ondersteunen,’aldus Geluykens. 

Kevin Panhuyzen is blij met zijn nieuwe kans. ‘Ik ben heel blij met de kans die het G-SKIN Factory Team mij biedt. Ik ben aangenaam verrast door de goodwill van verschillende mensen in en rond de fietswereld. Dankzij G-SKIN, BMC, Xtreme bike, Cyklab en de KBWB kan ik ook in 2019 op het hoogste niveau blijven mountainbiken. Ik kijk er naar uit om met de beste materialen aan de start te verschijnen. Eindelijk kan ik deze zware periode achter mij laten en met een gerust hartaan het nieuwe seizoen beginnen. 
In 2019 zal ik opnieuw proberen om de kloof tussen de wereldtop te verkleinen en zo op een meer regelmatige basis in de top-20 te eindigen,’besluit de Perenaar.

Bron: PM

Foto’s: G-SKIN Factory team