Martin Fanger knap 20ste in wereldbeker Albstadt

Martin Fanger knap 20ste in wereldbeker Albstadt

Martin Fanger van KTM Bikevision is aan een mooi seizoen bezig. De Zwitser deed het vorig weekend erg goed in de wereldbeker in Albstadt.

Martin startte in Albstadt vanaf plaats 64. Iedere ronde kon hij opschuiven om uiteindelijk na een modderrace als 20ste over de meet te bollen. Martin verwoordde het als volgt: ” Dit weekend verliep alles super. Met mijn eigen mecanicien Erik, die mijn fiets verzorgde tot in de puntjes, Sonja die mijn massage verzorgde en Dirk die tijdens de wedstrijd mij en mijn mecanicien continu op de hoogte hield van mijn situatie. Dit alles resulteerde in mijn mooi resultaat van vandaag. “Na Jens Scheurmans(12e) was hij eerste Belg(althans van een Belgisch team) en eerste KTM rijder… Met veel vertrouwen zijn we nu samen op doorreis naar de volgende wereldbeker in Nove Mesto na Morave. Onderweg maken we tussenstop in de fabriek van KTM in Mattighofen,waar Martin zal zien hoe zijn fietsen geproduceerd worden,” aldus teammanager Dirk Berden.

Bron en foto: Dirk Berden