Onze beste wensen voor 2017

Onze beste wensen voor 2017

Bijna zes jaar geleden begonnen we met deze website. Met vallen en opstaan kwamen we vooruit. We hadden vreugde en soms ook wat verdriet. De offroadwereld is één grote familie van renners, sponsors, supporters, journalisten, fotografen, enz… en het verlies van één van onze ‘familieleden’ viel ons soms hard.

Ook dit jaar namen we veel te vroeg afscheid van een collega die vroeger meewerkte bij onze collega’s van mountainbike.be. We zullen Maurice eeuwig in ons hart dragen. Ook collega Walter Wauters(waw was 55) van Het Nieuwsblad en voormalig VTM- en TVL-journalist Peter Baert(52) gingen veel vroeg van ons heen.

Het Olympisch jaar 2016 was een groot succes voor de Belgen. De zesde plaats van Elke Vanhoof in de BMX en de top tien plaats van Ruben Scheire en de mooie ereplaatsen van Jens Schuermans  en Githa Michiels in het mountainbike staan in ons geheugen gegrift. Mooie momenten voor ons allemaal Hard werken wordt beloond!

Dit jaar wordt zonder meer een belangrijk jaar voor Offroadbiking.eu. We hebben een belangrijk project op stapel staan, daarover later meer.

We hopen alleszins dat u geboeid blijft en alle suggesties, opmerkingen negatief en positief, enz… zijn steeds welkom op redactie@offroadbiking.eu.

We wensen u en uw familie, geliefden en vrienden het allerbeste toe voor 2017. Een goede gezondheid gekruid met een gezonde dosis sportiviteit in de opperbeste verstandhouding.

Het Offroadbiking.eu team.