Crelan AA Drink Team met nieuwe outfit

Crelan AA Drink Team met nieuwe outfit

Sven Nys en Sven Vanthourenhout krijgen voor hun laatste seizoen een nieuwe outfit. Die is vandaag onthuld.

De renners van Crelan AA Drink Team rijden dit seizoen in een uiterst stijlvolle outfit rond: hoofdzakelijk zwart, alleen onderbroken door de groen- en geeltinten van hoofdsponsor Crelan en co-hoofdsponsor AA Drink. Het nieuwe shirt zal voor het eerst te zien zijn in de Wereldbekercross in Las Vegas.

“Het kon en mocht nog wat strakker,” zegt Sven Nys. “Dit ontwerp stond ons en de sponsors enorm aan. Ik ben blij om mijn carrière in dit knappe shirt in stijl te kunnen afsluiten.”

Ook Crelan is tevreden over de nieuwe outfit en wenst de renners alle succes toe voor het nieuwe seizoen. Luc Versele, CEO van Crelan: “Wij willen Sven Nys in zijn laatste professionele veldritseizoen in stijl uitzwaaien met een passende unieke wieleroutfit. Een outfit die ambitie en goesting uitstraalt. Onze beide ‘Svennen’ hebben zich weer bijzonder goed voorbereid op het nakende veldritseizoen en Crelan wenst hen als trouwe partner en supporter dan ook een schitterend afscheidsseizoen toe. Vanzelfsprekend hopen we hen en onze trui veel op het podium te zien.”

Net zoals de voorbije seizoenen kunnen fans en fietsers zelf ook de team outfit aanschaffen via de webshop van het team (www.crelanaadrinkteam.be – klik op webshop) en op de crossen in België waar het team start.
Bron:PM